Statistici si Rapoarte performanta

Cu cat avem mai multe fapte, cifre si opinii, cu atat mai bine pentru eliminarea complicatiilor din cadrul monitorizarii si interpretarea accesarilor site-ului Dumneavoastra.  Intr-adevar, suntem probabil unii dintre cei mai dedicati utilizatori a analiza de date statistice ale vizitatorilor ( si third part software).

Pe de alta parte, noi facem partea cea mai grea (intelegerea datelor) si apoi utilizarea acestora pentru Dumneavoastra, prin oferirea cunostintelor noastre care va ajuta sa directionati afacerea in directia potrivita, prin raportare detaliata si orientata spre rezultate optimizate.

Pentru a face analiza, obtinem rapoarte de la software-urile consacrate ale industriei precum: SEOmoz, Opensite Explore, Majestic SEO si Analytics SEO. Datele pe care le obtinem astfel, includ:

Urmarirea canalului conversiei – acest proces consta in monitorizarea traiectoriei utilizatorului si intelegerea punctelor de interactiune.
Management-ul portofoliului de link-uri - urmarirea dezvoltarii link-urilor, implementarea distributiei textului si crearea unor profile ale performantelor acestora
Verificarea starii site-ului- monitorizarea structurii site-ului, a continutului si contextului acestui in timp real.
Monitorizare ecommerce – rapoarte financiare ale eficientei cuvintelor cheie pentru magazine online.
Analiza trafic – intelegerea cantitatii , a calitatii si a oportunitatilor pe care le aveti prin vizitatorii de pe site.
Lucrurile enumerate mai sus reprezinta doar o mica parte a cunostintelor noastre.

Google ads

Prin utilizarea  unor sisteme multiple de analiza si statistici vizitatori am dobandit cunostine de neegalat asupra felului in care va putem crea o foarte buna campanie online de marketing si crearea acesteia intr-un context pe care Dumneavoastra sa il puteti intelege.

Este foarte usor sa implementezi monitorizare activa pentru vizitatori si statistici avansate pe site. Foloseste formularul de Cere Oferta pentru a primi mai multe detalii despre analiza de trafic  si statistici web.