Realizare Pagini WEB

Realizam pagini web

Cu o experienta vasta si un numar semnificativ de proiecte finalizate, va oferim servicii complete in realizarea de Site Prezentare (atat pentru zona Business cat si pentru clienti persoane fizice)  la cele mai inalte standarde.

Alege servicii personalizate de creare site web pentru afacerea ta. Alege crearea unui site web performant, optimizat, ce indeplineste exact functiile de care ai nevoie. Alege un site web care ofera incredere clientilor tai!
 

realizare pagini web profesionale

       Acum câțiva ani, și nu mulți, era mulțumitor să ai un web site. Să fii prezent online, nu prea conta cum, să poți atașa un www cărții tale de vizită. Acum, tehnologia digitală a avansat atât de mult încât sunt multe afaceri care se dezvoltă, își cresc notorietatea și vânzările pentru că gestionează inteligent prezența online.

Acum nu mai este mulțumitor doar să ai un web site. Există multe soluții și tehnologii care fac din web site-ul, shop-ul sau blogul tău centrul vital al afacerii tale. Și asta pentru că spațiul digital este deschis oricui și este mult mai eficient din punct de vedere costuri decât mediile convenționale.
 

Avantajele unui site de prezentare creat de către noi:

website Design unicDesign unic - începem prin proiectarea a 2-3 variante de design unic din informațiile primite.

Design optimizat pentru mobilDesign optimizat pentru mobil - site-ul final se va încărca pe toate dispozitivele.

 MultilingvWesite Multilingv - Posibilitatea de website in mai multe limbi.

Site optimizat pentru vitezăSite optimizat pentru viteză - de asemenea se va încărca rapid pe toate dispozitivele.

realizare websitePrezentare servicii/oferte - Realizare si implementare pagini pentru prezentarea serviciilor si/sau ofertelor companiei dumneavoastra.

realizare websiteFormulare de contact - pagină de contact cu formular și localizare hartă Google Maps.

realizare websiteOptimizat SEO - Pentru motoarele de cautare si retelele sociale.

realizare websiteUsor de modificat si actualizat - Prin intermediul unei interfete de administrare website.

realizare websiteImplementare modul GDPR - Toate website-urile noastre sunt predate cu modul GDPR.

realizare websiteStatistici si chat online - Implementarea de google analitics si scripturi pentru chat online.

realizare websitePosibilitatea dezvoltarii ulterioare - Proiectele noastrea sunt standardizate conform normelor actuale putand fi dezvoltate si modificate continuu in funtie de necesitatile si dorinta clientului.

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, pretul este flexibil si negociabil in functie de complexitatea proiectului si de nevoile fiecarui client. Alege cu incredere cele mai bune servicii de creare site web!

Crearea unui site web poate face diferenta dintre esec si succes, dintre profit si pierdere.

Ce tehnologii folosim?

       Specialisti nostri realizeaza WebSite-uri si platforme web custom folosind cele mai noi tehnologii in domeniu. Astfel in dezvoltarea proiectelor ne folosim de PHP, HTML, CSS3, Java Script, jQuery, mySql si nu numai. Recomandam clientilor nostrii paginile si platformele realizate custom datorita versatilitatii si rezultatelor bune ce vin odaca cu implementarea acestor solutii. 

tehnologii web folosite

Toate site-urile realizate de noi sunt valide HTML5 si respecta standardele W3C.