Identitate vizuala

Identitate Grafica (Vizuala)

DCMSoftware este o companie profesională de design de identitate a mărcii, care oferă servicii creative firmelor inca din 2015. DCMSoftware este agenția de brand preferată pentru multe organizații dintr-o varietate de industrii, inclusiv medicale, sănătate, comerț cu amănuntul, comerț cu ridicata, meserii, financiare, non profit și servicii creative.

Echipa DCMSoftware are peste 15 de ani de experiență profesională în designul mărcii. Designerii noștri asigură dezvoltarea mărcii personalizate pentru a obține un impact maxim și profitabilitate pentru afacerea dvs. Fiecare brand pe care îl creăm este memorabil și unic. 

Designul identității mărcii este o componentă cheie a campaniei dvs. de marketing. Succesul pe o piață competitivă depinde de o strategie de marcă bine planificată și eficientă. Asigurați-vă că selectați o agenție de proiectare care să ia timp pentru a asculta și a înțelege cerințele dvs. individuale.

Un brand de calitate vă va construi imaginea profesională și vă va crește profilul de piață. Clienții răspund pozitiv la designul de calitate. Conversiile crescute și generarea de clienți potențiali rezultă dintr-un brand integrat, care prezintă un design puternic de identitate de marcă.

 

Ce este si cum ne ajuta o identitate Grafica (vizuala) buna?

Identitatea mărcii este în esență „modul” în care o companie vrea să fie percepută de clienți.
Prin designul identității mărcii, un brand se străduiește să comunice clar cu publicul țintă.
Identitatea mărcii este mesajul combinat transmis prin numele mărcii, sigla, stilul și vizualele.
Identitatea mărcii diferă de imaginea mărcii. „Identitatea mărcii” este construită de marca însăși - cu scopul de a transmite un mesaj puternic către consumatori - unde imaginea mărcii este opinia sumară formată pe piață.

 

BRANDING: VALOAREA PROIECTĂRII PROFESIONALE A IDENTITĂȚII MARCII

Percepția formulată de clienți este o preocupare cheie pentru fiecare marcă.

Brandingul strategic utilizează elementele designului identității mărcii - inclusiv numele mărcii, logo-ul, stilul și elementele vizuale asociate - pentru a construi o imagine de marcă pozitivă. Creșterea dinamică este rezultatul unui design vizat de „identitate de marcă” care se conectează în mod semnificativ cu clienții și potențialii. Designul identității de marcă utilizează strategia creativă pentru a construi o experiență de marcă memorabilă și pozitivă, atât online, cât și offline.

Mărcile trebuie să respecte în mod constant promisiunea de a menține un profil de marcă pozitiv.
 

BRANDING: PROIECTARE ȘI IDENTITATE DE MARCĂ

Valoarea cheie a designului identității mărcii este atingerea unui punct de diferență față de concurenți.

Designul identității mărcii este un proces în cinci etape.

  • Cercetare, analiză și revizuirea concurenților
  • Dezvoltarea strategică a mărcii
  • Design de marcă vizat
  • Comunicare consecventă a mărcii pe toate mediile
  • Feedback, revizuirea performanței și întreținere


 

Identitatea mărcii trebuie să fie durabilă. Strategia și designul se unesc pentru a oferi valori reale care rezonează cu publicul. Designul identității mărcii este un „plan de acțiune” practic și coeziv pentru a construi succesul mărcii.