Design si prelucrare grafica

Oferim servicii calitative de design grafic, precum enumerăm: logo, siglă, cărți de vizită, antet, semnătură e-mail, mape de prezentare, flyere și pliante, afișe, cataloage și broșuri, design vectorial, design newsletter, bannere și multe altele.
Efectuăm orice design grafic, în cazul în care nu ați găsit ceea ce aveți nevoie pe lista de mai sus vă rugăm să ne contactați deoarece designerii noștri vă pot ajuta cu siguranță.


Ce putem să vă proiectăm?

  • Identitate vizuală(logo) dedicată domeniului de activitate.
  • Bannere WEB dedicate pentru reclame cu răspuns favorabil.
  • Editare de fotografii pentru produsele magazinului tău.
  • Creare de materiale publicitare (cărți de vizită,flyere,pliante,broșuri,etc).
  • Creare materiale business (antet document,semnătură email,etc).
  • Dacă doriți alte materiale grafice ne puteți contacta(putem executa orice cerință custom).

 

Conceptie grafica layout website – de la concept la finalizare

In cele mai multe cazuri, vom discuta nevoile si asteptarile clientului nostru si vom estima ceea ce solicita proiectul. Daca aveti nevoie de fotografii la fata locului, putem lucra impreuna sau putem contracta unul dintre colaboratorii nostri fotografi profesionisti, in functie de necesitatile dumneavoastra. Odata ce ne-ati asigurat materialele necesare, vom pregati unul pana la doua modele detaliate pentru revizuirea si comentariile dumneavoastra. In mod obisnuit, odata ce avem un feedback, putem finaliza procesul de proiectare cu doua pana la trei revizuiri, creandu-va astfel o identitate grafica vizuala.

Design si prelucrare Grafica

 

 

 

 

Imaginea ambalajului vinde produsul!

Un design nou, modern și atragător al produsului dumneavoastră vă poate asigura o poziție mai bună în piață și cel mai important, vânzări mai mari și clienti noi