Creare magazin online

Realizarea unui magazin online este un proiect complex, care poate include o serie de module precum: filtrare produse, căutare simplă / complexă, secţiune de membrii – conturi de utilizatori, coş de cumpărături, comandă produse, modul de plăţi, modul întrebări şi răspunsuri, pagini administrabile, sistem reclame prin bannere, etc.

 

Oferim serviciul de creare magazin online cu functionalitati complexe si design modern, pentru a putea indeplini toate cerintele tale.
Realizam de asemenea magazine online la comanda, personalizate pentru fiecare tip de business.

realizare pagini web profesionale

 

Avantajele unui magazin online creat de către noi:

 

Creare Magazin Online Responsive
In prezent, balanta inclina catre accesarea website-urilor de pe dispozitivele mobile sau tablete, astfel ca la dezvoltarea magazinului online luam in calcul ca website-ul sa fie responsive si sa arate impecabil pe oricare din dispozitivele de pe care este accesat.

Creare Magazin Online cu Design Personalizat
Tinem cont de elementele care definesc fiecare brand in parte si dezvoltam magazine online cu design personalizat. Design-ul creat pentru magazinele online este unic si optimizat pentru a genera un numar cat mai mare de conversii.

Realizare Magazin Online Optimizat SEO
Simpla existenta a unui magazin online nu-i garanteaza succesul in mediul online. Dezvoltam magazine online optimizate din punct de vedere SEO pentru ca strategia ta pentru motoarele de cautare sa fie cat mai usor de pus in aplicare ulterior.
Prezenta online este vitala pentru orice afacere care isi propune sa creasca in cel mai scurt timp si sa fie competitiva in mediul online. Astfel ca, alege un magazin online cu design personalizat, care sa atraga, care sa convinga si care sa sporeasca vanzarile.

Administrare Produse / Comenzi/ Clienti/ Rapoarte  
Toate magazinele online beneficiaza de panou de administrare pentru gestiunea completa a comenzilor si produselor din magazin. Actualizarea continutului se face cu usurinta.

Incarcarea datelor /Administrare
La cerere putem incarca datele (produse, categorii) in magazinul online, putem administra, optimiza si imbunatati permanet magazinul dumneavoastra

Achizitia si gazduirea domeniului
Performanta unui magazin online este influentata si de pachetul de gazduire pentru care optati. Daca ar fi sa enumeram cele mai importante trei elemente care ajuta la buna functionare a unui magazin online, cu referire directa la viteza de incarcare a paginilor, acelea ar fi platforma, codul sursa si gazduirea web.

 

 

 

 

Ce platforma ecommerce alegem?

Nu exista cea mai buna platforma de ecommerce. Exista cea mai potrivita platforma de ecommerce pentru nevoile tale. 
Optimizarea si personalizarea platformei pentru a optine un maxim posibil pentru afacerea dumneavoastra este prioritatea noastra. 

 

Specialistii nostrii au optinut performate deosebite pentru magazine online folosind magazine realizate la comanda, platforme Magento, Opencart, osCommerce, Woo, Shopify

realizare pagini web profesionale